Vernar consulting

S potencialom zaposlenih do poslovne odličnosti

Podpiramo podjetja, v katerih so zaposleni ključ do poslovnega uspeha.

S preverjenimi pristopi že od leta 1995 spodbujamo rast in razvoj podjetij. Z zanesljivimi analitičnimi orodji odkrivamo potencial, ki se skriva v zaposlenih v vsakem podjetju. S skrbno izbranimi rešitvami povečujemo poslovni potencial podjetij, ki se zavedajo, da so ljudje ključ do poslovnega uspeha. Verjamemo, da se ta potencial skriva tudi v vašem podjetju.

PODROČJA NAŠEGA DELA

Celostne rešitve za razvoj potenciala zaposlenih in poslovnega uspeha podjetij.

AKTUALNO

Vas zanimajo novosti na področju upravljanja s človeškimi viri? Preverite naše zapise ...

Aktivnosti v poletju

e-izobraževanje, 30. junij 2021

V letošnjem poletju izvajamo tri zanimive razpisne webinarje, s katerimi se boste »nabrusili« za nadaljevanje leta. Udeležite se lahko enega, dveh ali vseh treh.

Certificirano izobraževanje TTI Success Insights®

Seminarska delavnica, 9., 15. in 16. junij 2021

Postanite certificirani TTI Success Insights® svetovalec in se osebno prepričajte, kako učinkovita podpora so lahko ta orodja za vas.

Certificirano izobraževanje TTI Success Insights® EQ Coach

Seminarska delavnica, 3 dni, 8., 11. in 22. junij 2021

Vabimo vas na tridnevno Train the Trainer izobraževanje po TTI Success Insights® programu: Postani certificirani EQ Coach®

AVTENTIČNO VODENJE

e-izobraževanje, 27. maj in 3. junij 2021

Izobraževanje je namenjeno vodjem. V kolikor se prijavljate tudi na Individualen coaching, le to navedite v okencu "Sporočilo".

EQ trening za razvoj vaših zaposlenih

Članek, 29. april 2021

S testiranjem in uvedbo EQ treninga pri delu za razvoj delovnih kompetenc zaposlenih, opažamo 25 % porast v letnem dobičku. Prepričajte se tudi vi!

ASI prihaja

Članek, 13. april 2021

Izkoristite brezplačno prijavo in izvedbo!

Moč prepričevanja

e-izobraževanje, 25. marec, 2021

Postanite mojster v komunikaciji in prepričajte s svojo idejo!

Kako izbrati pravega kandidata?

Članek, 9. marec, 2021

Napotki in rešitve, kako izbrati pravo osebo na pravo delovno mesto.

Trening za certificirane TTI Success Insights® svetovalce

e-izobraževanje, 2. marec do 1. junij 2021

Vabimo vse certificirane TTI Success Insights® svetovalce, da se udeležijo on-line treninga za nadgradnjo in poglabljanje znanja.

Štirje nasveti za ocenjevanje zaposlenih

Članek, 25. februar 2021

Ocenjevalna orodja za zaposlene so v sklopu strategije razvoja ključ do povečane zavzetosti in produktivnosti ter vodijo k boljši in močnejši kulturi v podjetju.

Izboljšajte prodajne veščine

Članek, 3. februar 2021

Pri prodaji smo naše največje orodje mi sami, zato je pomembno, da stalno krepimo naše prodajne veščine in izboljšujemo prodajni pristop.

TTI Success Insights® kadrovsko razvojno orodje

e-izobraževanje, Spletno srečanje, 27. januar 2021

Prepričajte se, zakaj je TTI Success Insights® pravo orodje za vas.

Introverti, ekstroverti ali ambiverti? - Kako dobro se poznate?

Članek, 26. januar 2021

Članek opisuje različne osebnostne tipe, introverte, ekstroverte in ambiverte po TTI Success Insights® tipologiji.

Delo na daljavo - kako vodja in posameznik prispevata k uspehu

e-izobraževanje, Webinar, 21. in 28. januar 2021

V trenutnih razmerah so posamezniki in organizacije pred izzivom, kako izboljšati produktivnost pri delu na daljavo. Kdor bo to osvojil, bo v veliki prednosti.

Motivacija in soočanje s stresom pri delu na daljavo

e-izobraževanje, 10. in 17. december, 2020

Trenutne okoliščine so za marsikoga obremenjujoče, posamezniki se soočajo s povečanim stresom in upadom motivacije pri delu na daljavo. Vabimo vas k udeležbi decembrskih webinarjev.

Čustvena inteligenca v poslovnem okolju

e-izobraževanje, 3. december, 2020

Spoznajte pomen čustvene inteligence pri učinkovitem odločanju in soočanju z vsakodnevnimi izzivi.

DELO NA DALJAVO - kako vodja in posameznik prispevata k uspehu

e-izobraževanje, Webinar, 19. in 26. november 2020

V trenutnih razmerah so posamezniki in organizacije pred izzivom, kako izboljšati produktivnost pri delu na daljavo. Kdor bo to osvojil, bo v veliki prednosti.

5 razlogov, zakaj so motivatorji ključni

e-izobraževanje, 10. november 2020

Spoznajte, kako lahko izboljšate zavzetost, učinkovitost in zadovoljstvo vaših zaposlenih. Ključ se skriva v izpolnjevanju motivatorjev na delovnem mestu.

Čustvena inteligenca in EQ testiranje

Članek,

Čustvena inteliegnca je sposobnost, ki v današnjih poslovnih okoliščinah bistveno pripomore k uspehu, dvigu učinkovitosti in izboljšanju odnosov.

NOVOST PRI TTI SUCCESS INSIGHTS®

Članek,

Nove poslovne okoliščine zahtevajo nova orodja. TTI Success Insights orodje vas seznanja z novim orodjem, 12 MOTIVATORJEV®.

NAŠ PRISTOP 

Prilagodljivi načini sodelovanja omogočajo učinkovite rezultate.

Akademije

Ko gradimo celostni vodstveni, prodajni ali kadrovski profil, serijo izobraževalnih modulov povežemo v akademijo, prilagojeno posameznemu tipu profila. Vodstvene, prodajne in kadrovske akademije prilagodimo specifikam dejavnosti vašega podjetja.

Seminarske delavnice

Najboljši način za osvajanje in utrjevanje novih znanj in kompetenc znotraj podjetja so interaktivne seminarske delavnice, kjer so vsi udeleženci vključeni v izvajanje skupinskih vaj, igro vlog in diskusijo, s čimer omogočajo medosebno učenje, saj vsak posameznik prispeva k širjenju znanja preko svojih izkušenj. Naše seminarske delavnice prilagodimo potrebam posameznega podjetja.

Coaching

Pri osebnem spremljanju in napredovanju priporočamo coaching, individualno podporo za osebnostni razvoj in profesionalni napredek. Coaching se izvaja individualno z eno osebo ali skupinsko z manjšo ekipo, kjer coach kontinuirano, časovno omejeno in partnersko spremlja posameznika ali skupino pri delu, poišče potencialne zaposlenih in jih usmerja k boljši učinkovitosti, rasti in iskanju najboljših rešitev.

Svetovanje

Svetujemo, nudimo podporo in spremljamo poslovne partnerje v procesu spreminjanja in razvoja. Prednostno vlogo dajemo posredovanju potrebnih vodstvenih kompetenc, razširitvi prodajnih zmožnosti in najboljšemu izkoristku danih potencialov.

Outsourcing kadrovskih storitev

Če v podjetju nimate svoje kadrovske službe, lahko za vas izvajamo vse kadrovske storitve: iskanje in zaposlovanje novih sodelavcev, notranja napredovanja in prerazporejanja, skrb za pogodbe ter kadrovske evidence.

ZAKAJ Z NAMI? 

Verjamemo, da je potencial zaposlenih ključ do uspeha podjetja.

KONTAKTIRAJTE NAS »
Verjamemo, da so ljudje ključni za doseganje zastavljene vizije in strategije vsakega podjetja. Z ustreznimi usmeritvami lahko pri posamezniku potenciale odpiramo in spodbudimo, kar posledično vpliva na boljšo učinkovitost, rezultate, zadovoljstvo, motivacijo, zavzetost, pripadnost in nenazadnje na uspeh podjetja.
Z učinkovitimi, preizkušenimi orodji in po meri prilagojenimi rešitvami vas podpiramo v vaših prizadevanjih za doseganje željenih poslovnih rezultatov.
Verjamemo, da lahko pomagamo vsakemu podjetju povečati potencial. Na prvo mesto postavljamo razvoj in podporo podjetja in ljudi v njem. Gradimo partnerstvo, odprt dialog in zaupno sodelovanje. Z veseljem se prilagodimo vašim željam in specifikam.
Sodelujte z nami. Pokličite nas ali nam napišite, kaj lahko storimo za vas

Kdo nam zaupa?

50

poslovnih partnerjev

6800

izvedenih izobraževanj  

50000

udeležencev

Zaupajte nam svoje izzive 

Razumemo, da ima vsako področje dela svoje posebnosti in vsako podjetje svoje specifične potrebe. Zato naše programe prilagajamo vsakemu primeru posebej. Tudi vašemu. Zato nas pokličite na telefon 01 620 36 00 ali nam opišite svoj primer. Prepričani smo, da bomo skupaj našli pravo rešitev za vaš izziv.
KONTAKTIRAJTE NAS »

Pridružite se podjetjem, ki zaupajo svoj potencial izkušenim strokovnjakom.